Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμών και Προωθητικών Ενεργειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της CATERCOM CATERING

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Catercom Catering έχουν, με βάση τον περί Αλλοδαπών και Μεταναστεύσεως Νόμο (Κεφ.105) , άτομα που είναι μόνιμα εγκατεστημένα στην Κυπριακή Δημοκρατία και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών, ή, σε περίπτωση που είναι νεότεροι των 18 ετών, έχουν τη συγκατάθεση του κηδεμόνα τους.

2. Τα άτομα που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναγράφονται στην ανακοίνωση του διαγωνισμού, όπως αυτή εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έγκυρες συμμετοχές θα θεωρούνται εκείνες που ακολούθησαν ρητά τις οδηγίες συμμετοχής των διαγωνισμών.

3. Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα δωροκουπόνι αξίας €500 για ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα προϊόντα. Το δώρο περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Επιλογή εδεσμάτων από το Royal Menu της Catercom Catering, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε προϊόντα πέραν των €500 είτε σε  εδέσματα είτε σε εξοπλισμό, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση
  • Επιλογή τοπικών ποτών (αλκοολούχων και μη αλκοολούχων), συμπεριλαμβανομένων νερού, αναψυκτικών, χυμών, μπύρας, κρασιού και ζιβανίας
  • Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται ο σχετικός εξοπλισμός τροφοδοσίας και οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης / σερβιρίσματος
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε αναβάθμιση του εξοπλισμού, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση
  • Το κόστος εξοπλισμού δεν ανταλλάσσεται σε καμία περίπτωση με αξία φαγητού ή ποτού

4. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία του Διοργανωτή και το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στις 04/12/2022 στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανακηρύσσεται ο διαγωνισμός και ο νικητής καλείται να στείλει τα στοιχεία του μέσω προσωπικού μηνύματος για σκοπούς ταυτοποίησης και επικοινωνίας για την οργάνωση της εκδήλωσης. Σε περίπτωση που ο τυχερός ή τυχερή δεν αποστείλει τα στοιχεία επικοινωνίας του/της σε διάστημα 24 ωρών από τη σχετική ειδοποίηση του Διοργανωτή, τότε ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε νέα κλήρωση κ.ο.κ.

5. Ο Νικητής έχει το δικαίωμα να επωφεληθεί του δώρου, οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και τις 31/01/2023, εξαιρουμένης της Παραμονής Πρωτοχρονιάς 31/12.

6. Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε συμπεριλάβει αλλαγές για την αντιμετώπιση των νέων προτύπων που θεσπίστηκαν από τον ευρωπαϊκό νόμο περί προστασίας δεδομένων, γνωστό και ως Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Η διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί προτεραιότητά μας και δεσμευόμαστε να την τηρήσουμε.. Εάν επιθυμείτε να διαγραφούν τα δεδομένα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο +357 22 888000.

7. Ο Διοργανωτής διαθέτει το δικαίωμα να μεταβάλει του όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής των διαγωνισμών, την διάρκειά τους, τις ημερομηνίες διεξαγωγής των κληρώσεων, καθώς και την ανάκλησή τους. Επίσης, διαθέτει το δικαίωμα να ανακαλέσει ή να ακυρώσει την διενέργεια κάποιας κλήρωσης ή να αντικαταστήσει το δώρο.

8. Οι Συμμετέχοντες στον διαγωνισμό/προωθητική ενέργεια παρέχουν τη συγκατάθεση και την εξουσιοδότηση τους στο Διοργανωτή για την παρουσίαση και χρήση των αποτελεσμάτων τους μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης και μέσω του διαδικτύου.

9. Απαραίτητη προϋπόθεση για παραλαβή του/των δώρου/ων είναι η υπογραφή εντύπου παραλαβής του δώρου καθώς και η συγκατάθεση του/των νικητή/τών για ανακοίνωση του ονόματος τους μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης και του διαδικτύου.

10. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

11. Διευκρινίζεται ότι το Facebook και το Instagram δεν σχετίζονται, διαχειρίζονται, προωθούν ή ενισχύουν το συγκεκριμένο Διαγωνισμό, µε κανέναν τρόπο.