Η Catercom Catering αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων υψηλού επιπέδου τα τελευταία 21 χρόνια. Η εταιρεία είναι μέλος του μεγαλύτερου συγκροτήματος εστιατορίων στην Κύπρο, της PHC Franchised Restaurants Public Ltd, υπό τη διεύθυνση της οποίας στεγάζονται γνωστές αλυσίδες εστιατορίων και καφεστιατορίων όπως Pizza Hut, Jamie Oliver Restaurants, Wagamama, PAUL, Caffè Nero, Burger King, KFC, Taco Bell, Pier One, Remezzo, Verde Caferesto κ.α.

Έχοντας στην διάθεσή μας μοναδικούς χώρους δεξιώσεων και μια απεριόριστη γκάμα πολυτελούς εξοπλισμού, αναλαμβάνουμε καθημερινά όλων των ειδών εκδηλώσεις, όπως γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες, κοινωνικές δεξιώσεις, συνεστιάσεις, γεύματα εργασίας και σεμινάρια, από την πιο λιτή και διακριτική μέχρι την πιο ιδιαίτερη.

Catercom Catering

Πίνδου 12, 2409, Έγκωμη
P.O.Box 21112, 1502 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ.: 22 020 000 / 97 771 510
Φαξ: 22 870 145
Email: sales.catering@phc.com.cy

Είσαστε ένα βήμα μακριά από μια ονειρική δεξίωση!
Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας!

    Θα ήθελα να λαμβάνω ενημερωτικά e-mails για τις προσφορές σας
    Θα ήθελα να λαμβάνω ενημερωτικά μηνύματα στο κινητό μου για τις προσφορές σας
    Θα ήθελα να λαμβάνω προσωποποιημένα ενημερωτικά μηνύματα και προσφορές που σχετίζονται με τα δημογραφικά μου στοιχεία, τις συνήθειες και το ιστορικό παραγγελιών μου